fbpx

Canapelux

E-commerce| Facebook Ads | Social media | Materiale promovare
Canapelux este un brand producător de mobilier la comandă din Iași care își propune să ofere servicii complete, de calitate și 100% personalizabile, de la consilierea de specialitate și servicii de design interior până la fabricarea și montarea pieselor de mobilier.

Website

Website-ul Canapelux a venit cu provocările sale pe care bineînțeles le-am acceptat și rezolvat. Clientul nostru se află pe piață de câțiva ani și are deja o notorietate formată în fabricarea mobilierului. S-a dorit implementarea unui nou design mai simplu și mai elegant pentru a prezenta cât mai bine produsele care pot fi fabricate la Canapelux fără a pierde din vedere brandul și amprenta deja creeată. De asemenea s-a dorit introducerea unor noi produse care pot fi cumpărate direct de pe site și astfel s-au implementat și funcțiile unui website ecommerce.
Vezi Website-ul

Facebook și Google Ads

Având în vedere stilul elegant și calitatea produselor Canapelux, ne-am dorit ca fotografiile produselor să fie cele care ies în evidență și care să vorbească publicului. De aceea stilul imaginilor pentru social media este unul curat pe care se pun mici accente de culoare. Strategia de promovare s-a concentrat atât pe vânzarea produselor deja fabricate din secțiune de Shop, dar și pe aducerea de noi clienți care îți doresc mobilier personalizat.

Alte materiale

Prezența offline este la fel importantă ca și cea online, mai ales dacă produsele tale sunt expuse într-un magazin sau showroom fizic. De aceea creăm pentru echipa Canapelux și materiale de promovare precum bannere, broșuri și cataloage, totul urmărind creșterea notorietății firmei pe piață ținând cont de stilistica abordată mai sus.
Vistory Agency © 2024 All Rights Reserved