fbpx

Evergreen Towers

Branding | Website | Facebook Ads | Social media | Video
Evergreen Towers este un ansamblu rezidențial din Iași ce au un concept inedit, blocuri mereu verzi. Acest detaliu este prezent în toate aspectele brandului, acest stil de clădiri fiind nou în această zonă a țării. De asemenea tot cartierul este construit în jurul conceptului de sustenabil și verde.

Branding

Brandul Evergreen a fost creeat cu gândul la valorile pe care dorește să le transmită și pe care dorește să le transmită mai departe să dăinuie în timp. Astfel s-a utilizat simbolul infinitului pentru a sugera conceptul de mereu verde și de rezistență timp, iar pornind de la arhitectura deosebită a blocurilor si așezarea plantelor pe balcoane, cele două simboluri s-au contopit perfect.

Website

În ceea ce privește construcția website-ului, am dorit să transmitem mai departe câteva puncte cheie ale ansmblului și facilități fără să pierdem din vedere energia fresh pe care echipa Evergreen doresc să o transmită. Astfel s-au introdus o multitudine de imagini și clipuri video în care sunt prezentate toate aspectele locuințelor și s-au implementat diverse moduri în care poți interacționa și cunoaște mai bine ansamblul și viitoarea ta locuință.
Vezi Website-ul

Facebook și Google Ads

Prezența online a celor de la Evergreen a fost construită în jurul a câteva puncte forte a ansamblului. Am creat în jurul acestora campanii de promovare pe Facebook și Google, pe care în timp bineînțeles le-am crescut performanța. Analizând clienții am înțeles la ce răspund cel mai bine și ce puncte cheie îi atrag. Promovarea online este un proces îndelungat și necesită o colaborare strânsă alături de clienții noștri precum cea dintre noi și Evergreen.

Materiale video

Un alt serviciu de care beneficiază cei de la Evergreen este creearea materialelor video de promovare. Acest lucru facilitează atât dorința de creea cât mai multă interacțiune și transparență pentru clienții lor, cât și menținerea și totodată creșterea prezenței lor online.
Vistory Agency © 2024 All Rights Reserved