fbpx

Picolina
Bucium Residence

Branding | Website | Facebook Ads | Social media | Materiale promovare
Picolina este un ansamblu rezidențial ce cuprinde locuințe individuale și colective foarte spațioase și luminoase, ce se adresează persoanelor iubitoare de spații verzi și liniște.

Branding

Ne-am propus să construim un brand ce să transmită căldură, eleganță, arhitectură și design modern, toate aceste aspecte fiind înconjurate de natură. Am ales o gamă cromatică fresh și caldă cu o notă de auriu.

În ceea ce privește logo-ul Picolina, am integrat în icon aspectele cele mai importante ale ansamblului, poziția acestuita (pe una dintre colinele Iașului) și crearea unei comunități unite, iar fontul ales sugerează eleganța și stabilitatea pe care Picolina le oferă.

Website

În construcția website-ului s-a ținut cont bineînțeles de identitatea vizuală creată, dar și de partea funcțională, prezentarea locuințelor, a avantajelor acestora, contactarea dezvoltatorului și obținerea ofertelor personalizate. De asmenea website-ul a fost optimizat pentru strategiile viitoare de marketing și pentru a cunoaște mai bine publicul Picolina.
Vezi Website-ul

Facebook și Google Ads

În ceea ce privește postarea pe social media și promovarea plătită, s-a analizat foarte bine ce îi interesează pe potențialii clienți Picolina și ce și-ar dori să afle despre ansamblu. Astfel am început să cunoaștem mai bine ce îi atrage, iar noi am bunătățit pe parcurs prezența Picolina online dar și navigarea și conținutul website-ului, de asmenea în patru luni am adus peste 1000 de clienți potențiali.

Alte materiale

Am creat pentru Picolina toate materialele de bază necesare precum: agendă, design pentru diverse acte, carte de vzită, indicatoare etc., dar și bannere stradale sau designul pentru înfolierea mașinilor.
Vistory Agency © 2024 All Rights Reserved