fbpx

Euro Taxi

Website | Social media | Facebook Ads | Google Ads
Euro Taxi este una din cele mai cunoscute firme de taxi din Iași și sunt pe piață de peste 20 de ani. De-a lungul timpului au fost flexibili și s-au adaptat publicului și nevoilor acestora astfel au decis să-și consolideze prezența online alături de noi.

Website

Redesignul website-ului Euro Taxi s-a concentrat pe facilitarea contactării dispeceratului și astfel a obținerii unei mașini de taxi. De asmenea am inclus toate detaliie pe care un client le-ar căuta, prețuri, date de contact și foarte important aplicația celor de la Euro Taxi care este foarte utilizată de ieșeni, toate într-o manieră simplă inteționând să îmbunătățim brandul în acest proces.
Vezi Website-ul

Facebook Ads
și social media

Pentru o companie cu o poveste atât de lungă ca a celor de la Euro Taxi, obiectivul promovării lor a fost creșterea notorietății la nivelul publicului tânăr care tinde să utilizeze serviciile de tip ride-sharing. Astfel că ne-am concentrat pe crearea de imagini cu caracter atât informativ, cât și cu o doză de amuzament pentru a atrage acest tip de audiență.

Google Ads

Pentru a-i promova pe cei de la Euro Taxi am analizat tipul afacerii, tipul audienței și care ar fi căutările lor pe Google în ceea ce privește acest tip de transport, astfel că ne-am concentrat pe campaniile de tip search ca oamenii să găsească cât mai rapid datele de contact necesare obținerii unui taxi.
Vistory Agency © 2024 All Rights Reserved