fbpx

Vistory Academy

Website | Facebook Ads | Social media
Vistory Academy este platforma noastră unde poți învăța diverse programe utilizate în domeniul creativ precum Photoshop. Această platformă a luat naștere din dorința de a creea o comunitate de persoane creative care își doresc să învețe și să împărtășească în permanență lucruri interesante și de folos pentru a dezvolta acest domeniu.

Website

Ne-am dorit ca website-ul să fie cât mai clar și să cuprindă toate informațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine care va fi procesul de învățare. Un alt punct important pentru noi a fost să încurajăm viitorii cursanți prin împărtășirea lucrărilor absolvenților cursului, dar și prin creearea unui grup unde toti studenții se pot înscrie și pot cere feedback. De asmenea ne-am dorit ca lecțiile să poată fi accesate în ce ordine dorești, oricând dorești, astfel cursul se pretează atât începătorilor cât și celor un pic mai avansați.
Vezi Website-ul

Facebook și Google Ads

Promovarea online se concetrează asupra lucrurilor pe care le poți creea practic învățând Photoshop și asupra schimbărilor pe care le poți face în cariera ta. Utlizăm preponderent imagini cu lucrările prezentate în cursul nostru astfel potențialii noștri clienți să poată vedea din prima ce va putea face în urma cursului nostru.
Vistory Agency © 2024 All Rights Reserved